Yelken Olimpik Milli Takımı'nın Kampı Devam Ediyor

Başantrenör Mannini: 'Dünyanın en iyi takımlarıyla beraber çalışmak bizim için oldukça yararlı'.

Türkiye Yelken Federasyonu 470 Olimpik Sınıfı Milli Takımı'nın kampı İtalya'nın Sanremo şehrinde devam ediyor.

Federasyonun internet sitesine açıklamalarda bulunan başantrenör Andrea Mannini, ABD'nin Miami kentinde gerçekleştirilecek 2018 Dünya Kupası serisi 2. etabı öncesi bir kamplarının daha kaldığını belirtti.

Mannini, yaptığı açıklamada "İlk hafta Büyük Britanya ve Fransa Milli Takımı ile beraber çalıştık. Bu hafta ise iki ülkeye ek olarak İsveç, İtalya ve Polonya milli takımlarının da dahil olmasıyla 14 tekne ile beraber antrenmanlar yapacağız. Dünyanın en iyi takımlarıyla çalışmak bizim için oldukça yararlı ve bundan mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeni ekipmanları test ettiklerini aktaran Mannini, "470 sınıfı için ekipmanlar çok önemli. Kış dönemi boyunca ekipmanlarımızı test ederek en iyi kombinasyonu sağlayacağız. Bunun sonrasında çalışmalarımızı teknik ve taktik ağırlıklı sürdürerek Ağustos ayında Aarhus'ta düzenlenecek olan Olimpiyat Kota Yarışları'na hazır hale geleceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Sporculardan Deniz Çınar, Ateş Çınar, Beste Kaynakçı ve Simay Aslan'ın yer aldığı İtalya'daki kamp 10 Aralık Pazar gününe kadar sürecek.

Kaynak: AA