Milliler 'Görme Engelliler' İçin Sahada

Görme Engelli Milli Takımı ile eski milli futbolculardan oluşan futbol takımının karşılaşmasında kazanan 'dostluk' oldu.

Görme Engelli Milli Takımı, eski milli futbolculardan oluşan futbol takımı ile maç yaptı.

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Görme Engelli Milli Takımı, Bağcılar Belediyesi'nin ev sahipliğine gerçekleştirilen 8. Uluslararası Barikat Film Festivali etkinlikleri kapsamında, aralarında eski milli futbolcular Bülent Korkmaz, Uğur Boral, Ergün Penbe ve Ümit Davala'nın da aralarında bulunduğu takım ile futbol maçı yaptı. Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda şartların eşit olması için gözlerine siyah bant takan ünlü futbolcularla görme engelliler arasındaki gösteri maçı çıngıraklı topla oynandı.

Gençler başta olmak üzere ilçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği müsabakaya Hakan Ünsal, Tolunay Kafkas ve Tümer Metin de saha kenarından destek verdi.

Ünlüler takımına Kafkas Tolunay, Görme Engelliler Milli Takımı'na ise Tümer Metin teknik direktörlük yaptı. Sahada ter döken futbolcular, karşılaşmada kazananın 'dostluk' olduğunu belirttiler.

Açıklamada Tolunay Kafkas'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Bu etkinliğin içinde bulunmak bizim için önemli ve anlamlı. Böyle sosyal paylaşım projelerinde olmaktan son derece mutluyuz. Zamanımız olduğu kadar destek için bu tür etkinliklere gidiyoruz."

Bülent Korkmaz ise kimsenin kimseden farkının bulunmadığını, herkesin bir ve beraber olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA