Hentbol Kadınlar Süper Ligi

Muratpaşa Belediyespor, evinde ağırladığı Anadolu Üniversitesi'ni 4228'lik skorla mağlup etti.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, evinde ağırladığı Anadolu Üniversitesi'ni 42-28'lik skorla mağlup etti.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, 11 haftası geride kalan Süper Lig'de 10'uncu maçtan da galip ayrıldı.

Muratpaşa Belediyespor, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmadan 42-28'lik skorla galip ayrıldı.

Tecrübeli oyuncu Yeliz Özel ve Döne Gül Bozdoğan kaydettikleri 6'şar golle maçın en skorer oyuncuları oldu.

Karşılaşmayı değerlendiren Muratpaşa Belediyespor antrenörü Birol Ünsal, Süper Lig'de her şeyin istedikleri gibi devam ettiğini bildirdi.

Her karşılaşmanın kendileri için ayrı bir deneyim olduğunu aktaran Ünsal, "Oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor fakat maç öncesi her karşılaşmayı zihninizde oynuyorsunuz. Bu karşılaşma, bizim düşündüklerimizi sahaya yansıttığımız bir maç oldu. Güzel bir galibiyet aldık. Skorun oluşmasında tüm oyuncuların katkısı var. Bu bizim için önemliydi. Tüm oyuncularımı kutluyorum." açıklamasında bulundu.

Ligde ilk yarının deplasmanda oynayacakları Ardeşen Gençlik ve sonrasında Aksaray Belediyespor maçlarıyla sona ereceğini vurgulayan Ünsal, "En yaktın rakibimizle aramızda 4 puanlık bir fark var. Bunun bir rehavete neden olmasını istemiyoruz. Tek amacımız devre arasına kayıpsız girmek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA