Şahinbey Ampute İlk Yarıyı 3 Puanla Kapattı

Şahinbey Ampute Futbol Takımı, evinde İstanbul Özürlüler Spor’u ağırladı. Mavi-beyazlı ekip, ligdeki çıkışını güçlü rakibi karşısında da sürdürerek karşılaşmadan 5-3 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Şahinbey Ampute Futbol Takımı, karşılaşmanın 1. dakikasında Mehmet Yunsur, 6. dakikada Rahmi’nin attığı gollerle 2-0 öne geçti. İstanbul Özürlüler Spor, kalesinde gördüğü iki gole karşılığı 9. dakikada Joseph Kweshı Amoh ile verdi. Ev sahibi ekip Şahinbey Ampute Futbol Takımı, 24. dakikada Fatih Şentürk ile durumu 3-1 yaptı. Fatih’in golüne cevap bir dakika sonra 25. dakikada Izuckhukwu Nwachukwu’dan geldi. Karşılıklı gollerle geçen ilk yarıyı Şahinbey Amute Futbol takımı 3-2 önde tamamladı.

İkinci yarıda yine oyunun hakimi olan Şahinbey Ampute Futbol Takımı, dakikalar 36’yı gösterdiğine Rahmi Özcan’ın attığı golle durumu 4-2 yaptı. Ancak İstanbul Özürlüler Spor maçtan kopmayarak 42. dakikada Kenan Satıcı ile skoru 4-3’e getirdi. İstanbul Özürlüler Spor, attığı bu golle umutlanırken Şahinbey Ampute Futbol Takımın’ında Rahmi Özcan bir kere daha sahneye çıkarak karşılaşmanın 46. dakikasında mücadelenin sonucunu belirleyen golü kaydederek durumu 5-3’e getirdi. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca maç ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi. Mavi-beyazlı takım, aldığı bu galibiyetle ilk yarıyı 20 puanla 3. sırada tamamladı.

“Yolumuza devam ediyoruz“

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, “Güzel bir maç oldu. Ampute ve diğer futbol maçları seyir zevki yüksek müsabakalar. İstanbul Özürlüler Spor karşısında alınan farklı galibiyet bizi şımartmamalı ve önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Ligin ilk yarısını tamamladık. İkinci yarıda lige ağırlığımızı daha fazla vererek şampiyon olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA