Valilikten Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Adıyaman’da sporda geleceğin yeteneklerini yetiştirmek ve sağlıklı bir genç neslin oluşması amacıyla Valilik tarafından amatör spor kulüplerine spor malzemeleri verildi.

Vali Nurullah Naci Kalkancı, Valilik tarafından Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden 19 amatör spor futbol kulübüne kramponları dağıttı.

Valilik salonunda gerçekleşen spor malzemeleri dağıtımında Vali Yardımcısı Adem Kaya, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve futbolcular hazır bulundu.

Malzeme dağıtımı öncesi Vali Nurullah Naci kalkancı, 1. Amatör Kümede mücadele eden 19 amatör futbol kulübünün gençleriyle tek tek tanışarak sohbet etti.

Adıyaman Valiliği olarak sağlıklı bir neslin yetiştirilmesi amacıyla amatör spora büyük önem verdiklerini belirten Vali Nurullah Naci Kalkancı, “Genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkânlara kavuşması, sportif anlamda dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkan ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Bu anlayışla bugün Adıyaman 1. amatör kümede mücadele eden 19 amatör spor futbol kulübümüze maç kramponları dağıtacağız. Bundan sonra inşallah bu desteklerimiz devam edecektir. Dağıtımını yapacağımız malzemelerin gençlerimize hayırlı, uğurlu ve başarılı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Vali Kalkancı, daha sonra sporculara çantalar içerisinde hazırlanmış olan spor malzemelerini dağıttı.

Spor malzemelerini alan genç futbolcular ise amatör spora yaptıkları katkılardan dolayı Vali Nurullah Naci Kalkancı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: İHA