Trabzon'da Liselerarası Voleybol İl Birinciliği'nde Beşikdüzü Ve Sürmene Ekipleri Şampiyon Oldu

Trabzon’da liselerarası Voleybol İl Birinciliği müsabakaları sonunda kızlarda Beşikdüzü Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada, batı-ve doğu gruplarında dereceye giren takımlar, Yomra Spor Salonunda düzenlenen final maçlarında ter döktü.

Nefes kesen maçlar sonunda Okulsporları Voleybol Genç (A) Kızlar’da birinciliği, Vakfikebir Fen Lisesi’ni final maçında yenen Beşikdüzü Anadolu Lisesi kazandı. Son yılların yenilgisiz ekibi Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesi ise bu unvanını bu yıl kaybetti, üçüncülükle yetinmek zorunda kaldı.

Voleybol Genç (A) Erkeklerde ise şampiyon, başarılı bir performans gösteren Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi oldu. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan final maçında kaybeden Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi ikinci olurken, Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Spor İlçe Müdürü Cengiz Aydoğdu, Sürmene Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Revi ile Beşikdüzü Spor İlçe Müdürü Köksal Kocaman, Sürmene Spor İlçe Müdürü Kağan Seymen ve okul yöneticileri verdi.

Öte yandan şampiyon olan takımlar, gelecek ay düzenlenecek olan grup maçlarında Trabzon’u temsil edecek.

Kaynak: İHA