Didim Belediyespor'dan FB Ve GS Futbol Okullarına Ziyaret

Didim Belediyespor yöneticileri, ilçede faaliyet gösteren Didim Galatasaray Futbol Okulu ile Didim Fenerbahçe Spor okullarını ziyaretlerde bulundu.

Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Cezmi Arslan, 2. Başkanı Evren Ermurat ile Genel Kaptan Mustafa Teke ilk olarak Didim GS Spor okulunu ziyaret etti. Ziyarette, Arslan, Ermurat ve Teke’yi Galatasaray Futbol Okulu Antrenörü Serhat Çalışkan ve minik sporcular karşıladı. Didim Belediyespor yöneticilerinin ikinci durağı ise Didim FB Spor Okulları oldu. Didim Belediyespor’lu yöneticileri Fenerbahçe Futbol Okulu yetkililer ile birlikte Antrenör

Alpaslan Başkaya karşıladı.

Her iki kulübe yapılan ziyaretlerde Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Cezmi Arslan, 2. Başkanı Evren Ermurat ve Genel Kaptan Mustafa Teke, minik sporculara Didim Belediyespor atkısı hediye ederken, miniklerle bol bol sohbet etti. Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Cezmi Arslan, kendi altyapılarına önem verdikleri kadar ilçede spora katkı veren diğer spor okullarını da ziyaret etmek istediklerini belirterek, “Geçen hafta Altay Futbol Okulu’nu ziyaret etmiştik. Bugün de Didim Fenerbahçe ve Galatasaray Futbol Okullarını ziyaret ettik. Bizim ziyaretlerimiz devam edecek, sadece bu spor okullarıyla kalmayacak. Burada spor yapan bizim çocuklarımız ve onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bizler ağırlayan FB ve GS spor okulları yöneticilerine de teşekkür ediyorum.”dedi.

Didim Galatasaray Futbol Okulu ile Didim Fenerbahçe Spor okulları yöneticileri yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip, ortak yapılacak çalışmaların önemine dile getirdiler.

Kaynak: İHA