Bilecik Boks Spor Kulübü'nden Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Öncesi Büyük Başarı

Yıldızlar Türkiye Şampiyonası öncesi Bilecik Boks Spor Kulübü ile Yalova Boks Spor Kulübünün Bilecik’te yaptığı hazırlık müsabakaları sona erdi.

Yıldızlar Türkiye Şampiyonası öncesi, Bilecik Boks Spor Kulübü ve Yalova Boks Spor Kulübü arasında kategori, kategori yapılan hazırlık müsabakası sona ererken, müsabakalarda Bilecik temsilcisi 14-16 yaş aralığındaki kategoride 4 altın, 3 gümüş madalya aldı.

Yapılan müsabakaları değerlendiren Türkiye Boks Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi ve boks antrenörü Serkan Mayda, 2018’in Şubat ayında düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası öncesi Yalova Boks Spor Kulübü hazırlık turnuvası düzenlediklerini söyledi.

500 kişinin katılacağı Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Bilecik’e almak için Boks Federasyonu ile temas halinde olduklarını anlatan Mayda sözlerine şöyle devam etti;

"Bu önemli turnuva öncesi Yalova Boks Spor Kulübü ile hazırlık turnuvası düzenledik. Kendileri ilimize davet ettik. Yalova’dan gelen 15 kişilik bir gruba öncelikle sabah kahvaltısı verdik. Ardından müsabakalarımıza geçtik. 14-16 yaş aralığındaki 4 boksörümüz altın madalya alırken, 3 boksörümüz de gümüş madalya aldılar. Boksörlerimizin başarılarının devamını diliyorum.”

Kaynak: İHA