Yılmaz Vural: Tayyip bey bizim için öl dese ölürüz

Habertürk Tv’de Kübra Par’ın sunduğu Açık ve Net programına konuk olan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz Vural “Tayyip bey bizim için ‘öl’ dese ölürüz.” Dedi.

Yılmaz Vural: Tayyip bey bizim için öl dese ölürüz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın futbolun içinden geldiğini ve bu nedenle futbola özel bir önem verdiğini söyleyen Yılmaz Vural “Spor camiası olarak Tayyip beyi çok severiz. Çünkü bizden birisi ve futbola önemli katkıları var. Bizim tanışıklığımız çok eskilere dayanıyor. Hepimizi çok sever. Tayyip bey için de bizler önemliyiz. Benim aram çok iyidir. Nerede görürse görsün bizi sarılır öper. “ diye konuştu

Yılmaz Vural sözlerini şöyle sürdürdü;

TUTTUĞUM TAKIMI KARIM BİLE BİLMEZ

Ben siyasi görüşümü hiçbir yerde açıklamam. Daha benim hangi tuttuğumu karım bile bilmez. Çünkü Türkiye buna hazır değil. Herşeyi açık konuştuğunuz zaman ülkenin yarısını karşınıza alırsınız. Rıdvan da Tayyip beyi çok sever. O da Rıdvan'ı çok sever.

‘ÖL' DESE ÖLÜRÜZ

Rıdvan bunu seslendirince bir çok insan da karşı çıktı. Tayyip bey bize o özel ilişkiden dolayı ‘Öl' dese ölürüz. Bu kadar açık söylüyorum. Ben dostluk anlamında söylüyorum. O bizim dostumuz. Siz randevu bile alamazsınız. Biz bir telefonla görüşür geyik muhabbeti bile yaparız. O derecede samimiyetimiz var.