Voleybol Takımı Eskişehir'den Eli Boş Döndü

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Voleybol takımı katıldığı turnuvada oynadığı 3 maçı da kaybederek, turnuvada sıfır çekti.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Erkek Voleybol 2. Lig müsabakalarına katılan Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Voleybol takımı katıldığı turnuvada oynadığı 3 maçı da kaybederek, turnuvada sıfır çekti. Çekilen kura neticesinde A Gurubu’nda yer alan Bilecik temsilcisi Denizli Pamukkale Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ile eşleşti. İlk maçını İzmir Katip Çelebi Üniversitesi oynayan - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Voleybol bu müsabakayı 3-1 kaybetti. İkinci maçında Denizli Pamukkale Üniversitesi ile karşı karşıya gelen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Voleybol bu maçı da 3-0 kaybetti. Son maçında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile karşılaşan Bilecik temsilcisi bu müsabakayı da 3-1 kaybederek turnuvaya veda etti.

Üniversiteden turnuva hakkında yapılan açıklamada, "Takımımız, son derece çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada oynadığı 3 maçı son dakikalarda verdiği sayılarla kaybetti. Ortaya koyduğu mücadeleyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan takımımız, oynadığı müsabakalarla tecrübesini arttırarak önümüzdeki yıllar için ümit verdi" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA