Serik Belediyespor İkinci Devre Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Bal Ligi 7. Grup'ta mücadele eden ve ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Serik Belediyespor ikinci devre hazırlıklarına başladı.

Kadriye Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde yapılan duanın ardından kurban keserek ikinci devre hazırlıklarına başlayan takım, Belek Turizm Merkezi'nde bulunan bir otelde kampa girdi.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, gazetecilere yaptığı açıklamada, hedeflerinin çocuklara sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Diğer spor dallarındaki sporculara da sahip çıktıklarını belirten Çalık, "Kulüp olarak samimi bir aile havası oluşturduk. Gelen ve giden futbolcularımız çok mutlu. Serik Belediyespor denilince bir aile akla geliyor. Yöneticilerimiz ve teknik ekibimiz gönülden çalışıyor. Böyle olunca da her türlü başarı kendiliğinden geliyor." dedi.

Yönetim olarak üzerilerine düşen her şeyi yaptıklarını ifade eden Çalık, şampiyon olmak istediklerini vurguladı.

Çalık, "Güzel bir sezon yaşadık. İlk devreyi namağlup bitirdik. Hedefimiz yenilgisiz olarak üçüncü lige çıkmak ve Serik Belediyespor'un ismini duyurmak." diye konuştu.

Teknik direktör Mehmet Şansal ise yarışın son düdüğe kadar devam edeceklerine inandıklarını söyledi.

Gerekli hazırlıkları yapıp aynı başarıyı ikinci yarıda da göstermek istediklerini dile getiren Şansal, yakaladıkları başarının tesadüf olmadığını göstermek istediklerini ifade etti.

Kampın ilk antrenmanına transfer görüşmesi yapılan Mut İdman Yurdu Belediyespor'dan Umut Akpınar, Eskişehir Kurtuluş Spor'dan Arif Yılmaz, Edirnespor'dan Harun Akyel ve Cizrespor'dan Turan Ekici de katıldı.

Kaynak: AA