Şampiyon Kızlar Altınla Ödüllendirildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2016-2017 sezonu Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonu olan Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Kız Futbol Takımı oyuncularını 18 tam Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi.

2016-2017 sezonu Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonu Kdz. Ereğli Belediyespor Futbol Takımı, 18 tam Cumhuriyet Altını ile ödüllendirildi. Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, “Bizlere bu gururu yaşatan ve elde edilen başarıda emeği geçen teknik kadro, oyuncular, yönetim kurulumuz ve bu başarının asıl mimarı sporcularımızı ve ailelerini kutluyorum" dedi.

114 takımın katıldığı 2016- 2017 sezonu Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda oynadığı 9 maçın tamamını kazanan ve bu maçlarda 65 gol atıp, kalesinde sadece 2 gol gören Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Kız Futbol Takımı, Kdz. Ereğli Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantısında alınan karar gereği ödüllendirildi.

Belediye Başkanlık makamında Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Kulüp Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen ödül töreninde konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Bizlere bu gururu yaşatan ve elde edilen başarıda emeği geçen teknik kadro, oyuncular, yönetim kurulumuz ve bu başarının asıl mimarı sporcularımızın ailelerini kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA