Balıkesir'in Basketbol Takımları Yeni Yılı Kutladı

Banvit Basketbol ve Bandırma Kırmızı takımları, yeni yılı kutladı.

Balıkesir'in basketbol liglerindeki temsilcileri Banvit Basketbol ve Bandırma Kırmızı teknik ve idari heyeti ve oyuncuları, altyapı takımları ile Banvit AŞ yöneticileri geleneksel yılbaşı yemeğinde bir araya geldi.

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonundaki yeni yıl etkinliğinde, sporculara, çalışanlara ve çocuklara kulüp yönetimi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, etkinlikte yaptığı konuşmada, geleneksel olarak düzenlenen aile yemeğinde bir araya gelmekten mutululuk duyduğunu ifade etti.

A takımlarının sezona kötü başlasa da son dönemde iyi performans sergilediğini belirten Kılıç, şunları söyledi:

''Gençler Liginde mücadele eden genç takımımız ise lider durumdalar. Genç oyuncularımızı izleyince gerçekten ömrüm uzuyor. Bir de aramızda altyapıya sporcu yetiştiren Banvit Basketbol Akademimiz var. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. İnşallah 2018 yılının hem ülkemiz için hem de kulübümüz için iyi geçmesini temenni ediyorum.''

Kulüp Sportif Direktörü Turgay Çataloluk da sezona iyi başlamadıklarını ama son karşılaşmalarda iyi sonuçlar aldıklarını dile getirdi.

Bütün takımlarının en iyi konumda olmak için çok çaba gösterdiklerini aktararak, ''Umuyorum bu süreçte de Banvit AŞ yanımızda olmaya devem edecek. Lütfen kulübümüzün kıymetini bilelim. Türkiye şartlarında ne kadar düzgün ve iyi bir organizasyonda olduğumuzu unutmayalım. Hepinize iyi seneler, mutlu ve başarılı yıllar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA