Kağıtsporlu Kareteciler Sakarya'dan 20 Madalya İle Döndü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu karateciler Sakarya’da düzenlenen İllerarası Karate liginde 20 madalya kazandı.

Her yıl düzenlenen Sakarya Karate Ligi bu yıl da yoğun katılımla devam etti. Altı etaptan oluşan karate liginin üçüncü etabı 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri onuruna yapıldı. Hendek Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvaya Türkiye’nin birçok ilinden karateci katıldı.

Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler Turnuvada 3 altın, 6 gümüş, 11 bronz madalya kazanarak otoritelerden tam not aldı.

Turnuvada Sakarya, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Düzce, Kocaeli, Bursa, Ankara, Yalova, Eskişehir ve Bolu’dan yaklaşık 48 kulüpten 1 bin 125 karateci tatami de mücadele etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü ise 49 sporcuyla müsabakalara katıldı.

Minik, yıldız ve ümitler kategorilerinde mücadele eden sporcular, tatami de birbirlerine üstünlük kurabilmek için kıyasıya mücadele etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler üçüncü etap müsabakalarında, yine birbirinden başarılı sonuçlar elde etmeyi başardı.

Turnuvada 3 altın, 6 gümüş, 11 bronz madalya kazanan Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler toplanmadık madalya bırakmadı. Toplam 20 madalya kazanan mavi beyazlı karateciler madalyalarını protokol üyeleri, hakemler ve antrenörlerden aldı.

Kaynak: İHA