Sinan Engin'den bomba Arda Turan açıklaması

Barcelona'da forma şansı bulamadığı için Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen Arda Turan'la ilgili tartışmalara son noktayı koyacak açıklama Sinan Engin’den geldi.

Sinan Engin'den bomba Arda Turan açıklaması
Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında konuşan Sinan Engin, Barcelona'da forma şansı bulamayan Arda Turan'ın Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığını açıkladı. .
Arda Turan'la transferi konusunda konuştuğunu söyleyen Sinan Engin “ Arda Turan'a sordum. Şu an Arsenal, Milan, İnter, Beşiktaş ve Çin'den de bir takım istiyor. Bildiğim kadarıyla Beşiktaş istiyor. Şenol Güneş de istiyor, Beşiktaş da istiyor. Londra'da görüşülmüş.Ben Arda'yla birebir konuştum. O da kararını vermemiş. Hangi takıma isterse o takıma gidecek.” Dedi.

ORMAN ‘GÜNDEMİMİZDE YOK' DEMİŞTİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Arda Turan'ın transfer edileceği yönündeki iddiaları yanıtlamış ve 'Arda ile alakalı fikrimi daha evvel anlattım. Şahsen sevdiğim ve önemli bir oyuncu. Arda'nın oynadığı bölgede oyuncu yoğunluğu var. Beşiktaş formasını da isterim. Ancak şu anda gündemde yok.'demişti.

BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞMEDİK


Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut ise “Ne ben, ne de Arda Turan Beşiktaş ile hiçbir şekilde görüşmedik.' ifadelerini kullanmıştı.