Akın Çorap Giresunspor - Gaziantepspor Maçının Ardından

TFF 1. Lig’in 17. haftasında Akın Çorap Giresunspor sahasında Gaziantepspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Gaziantepspor’u sahasında 2-0 mağlup eden Akın Çorap Giresunspor’da Teknik Direktör Metin Diyadin, maç sonunda yaptığı değerlendirmede, “İlk yarıyı iyi bitirdiğimizi düşünüyorum” dedi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Diyadin, “Kağıt üzerinde bu tip maçlar rahat geçer gibi görünür ama gol bulamadığınız zaman zorlaşıyor, öyle de oldu ilk yarı itibariyle. Bu tür maçlar ciddiye alınmalı, aldık da zaten. Klasik hastalığımız skor üretememe, gol kaçırma hastalığımız var. 10 kişiyle de galip gelmek güzel. Sezon başından bu ligleri takip eden herkesin takdir ettiği bir takımız. Bu ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. Bizim sadece skor yönünde, o bölgede sıkıntı yaşadık. 5-6 puan öyle kaybımız var. Yine hakem hatalarından 3-5 puanımız da öyle gitti. Netice itibariyle 30 puanla ilk yarıyı tamamladık. En maksimum bir üst lige çıkma adına puan 34’tür. Ortalama 2 puandır, bu garantidir. İlk yarı itibariyle oyuncularımın gayreti, çabası ve futboldan memnunum. Sadece zaman zaman dile getirdim skor üretmede sıkıntımız oldu. Onun da devre arası gereği yapılır. İlk yarıyı iyi bitirdiğimizi düşünüyorum” İfadelerini kullandı.

Gaziantepspor cephesi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu ise yaptığı değerlendirmede, “Ligin ikinci yarısında bu takımı daha iyi yerlere getireceğiz inşallah” dedi.

Özsoylu, “Gaziantepspor takımı iyi mücadele etti, iyi oynadılar çocuklar, ellerinden geleni yaptılar. Bu takımı ikinci yarı çok daha iyi yerlere getireceğiz inşallah. Giresun takımını da kutluyorum onlar da başarılı oynuyorlar. İlk yarıda bir gol kaçırdık eğer o gol olsaydı maçın şekli değişe bilirdi. Bireysel hatalardan gol yedik. Arkadaşlarımıza kızamıyoruz genç çocuklar bunlar inşallah o hatalarımızı azaltıp daha iyi yerlere geleceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA