Sinopspor'da İlk Yarı Değerlendirmesi

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Sinopspor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, "Ligin ilk yarısında oynadığımız 13 karşılaşmada çok büyük şansızlıklar yaşadık." dedi.

Özhan, bazı yöneticilerle kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ilk yarı sonunda istedikleri hedefe ulaşamadıklarını söyledi.

Sezonu Türkiye Kupası maçlarıyla açtıklarını anımsatan Özhan, şöyle konuştu:

"Ligin ilk yarısında oynadığımız 13 karşılaşmada çok büyük şansızlıklar yaşadık. Kendi sahamızda ve deplasmanda aldığımız beraberlikler sonucunda kaybettiğimiz puanlarla takımımın şampiyonluktaki iddiasından da uzaklaşmasına neden oldu. İkinci yarıya Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarının alt yapılarında oynayan kaliteli, genç ve dinamik oyuncular alarak başlayacağız. Gelecek yıllarda alt yapıyı oluşturacak ve Sinopspor’u şampiyonluğa taşıyacak bir takım kuracağız."

Özhan, sezon başında renklerine bağladıkları Brezilyalı Alanzinho ve Sierra Leoneli oyuncu İbrahim Teteh Bangura ile yollarını ayırdıklarını belirterek, "İlk devrede hedeflerimize ulaşamayınca yönetim kurulu arkadaşlarımızla bir araya geldik. İkinci yarı maçları için artık bu sporculara gerek kalmadığı konusunda karar verdik. Ekonomik anlamda maliyetleri yüksek olduğu için ligdeki durumumuza göre bu futbolcuları gönderdik. Kendilerine Sinopspora ve Sinop’a vermiş oldukları emek, katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA