Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir Açıklaması 'Malatya Maçı Hedef Maçıdır'

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Evkur Yeni Malatyaspor maçı hedef maçıdır" dedi.

Başkan Bedir, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Evkur Yeni Malatyaspor ile yapılacak karşılaşma ile sezonun ilk yarısını tamamlayacaklarını söyledi.

Yoğun ve meşakkatli geçen haftalardan sonra 24 ARalık Pazar günü saat: 14:00’de Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının oynayacakları en önemli maç olduğunu dile getiren Bedir açıklamasında, "Bu maça kadar oynamış olduğumuz 16 karşılaşmada 30 puan toplayıp iyi bir başarı göstermemize rağmen kalıcı ve hatırlanır bir sezon sonu için oynayacağımız bu son maçı da kazanıp puanımızı 33 yapmalıyız. İlerideki yıllarda devre arasındaki puanımız veya sıralamadaki yerimiz değil, lig sonundaki puanımız ve dolayısıyla kaçıncı olarak ligi bitirdiğimiz hatırlanacaktır. Tabii sezon bitiminde puan cetvelindeki yerimiz Kayserispor için yeni sayfaların açılması adına da oldukça önemlidir. Süper Ligin son yıllardaki, sezon sonu puan istatistiklerine bakıldığında ligi 55 puanın üzerinde bitiren takımların konumu çok iyi görülecektir. 55 puan barajını aşabilmek için bu hafta alacağımız 3 puan hayati öneme haizdir. 3 puan alsak da, önümüzde daha çok uzun ve zor bir yol olsa da, hedef olmadan, amaçsız ve gündelik başarılarla yetinmemiz bizim yönetim anlayışımıza da, Kaysersipor’un şanına da yakışmaz. Yönetim, takım, taraftar ve şehir olarak birbirimize kenetlenerek, çok çalışarak ve meşru sınırlar içerisinde tüm ayrıntılara dikkat ederek bu sezonu 55 puanın üzerinde bitirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Tabi ki bu maçın ve sezon sonunun ne olacağını bu süreçler yaşandıktan sonra görebiliriz. Biz sadece şimdiye kadar olduğu gibi büyük bir inanç, (takımımızın Ocak 2016’dan bugün geldiği noktaya bakarak) şehrimiz ve takımımıza büyük bir güven ile yola devam ediyoruz. Büyük taraftarımızın desteği, şehrin katkısı ve hemşehrilerimizin duaları ile takımımız ilk yarı için koyduğumuz 25 puan barajını nasıl aştı ise sezon sonunda da 55 puanı geçeceğine inanıyoruz. Ancak izah edildiği üzere bu yolculuğun en önemli ve ilk engeli hafta sonu oynayacağımız Malatyaspor maçıdır. Üstelik bu maçta 3 bin civarı taraftarımız da cezalı durumda olup, bu konudaki eksiğin kapanması için kulübümüz yoğun çaba göstermektedir. Kulübün resmi internet sitesini takip ederek bu konudaki desteklerinize devam edebilirsiniz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA