Kağıtsporlu Serdar Aydın Olimpiyat Yolunda

KOCAELİ – Kocaeli Büyükşehirli Serdar Aydın, Ankara’daki Uluslararası Görme Engelliler Judo Turnuvasında bronz madalya kazanarak olimpiyat yolundaki iddiasını sürdürdü.

Türkiye’nin ev sahipliğinde yapılan Uluslararası Görme Engelliler Judo Turnuvası 10 ülkeden sporcunun katılımı ile Ankara’da düzenlendi.

Nefes kesen karşılaşmalara sahne olan turnuvada Kağıtsporlu Serdar Aydın, milli takımda yer alarak Kocaeli’yi temsil etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün başarılı sporcusu Serdar Aydın, önemli turnuvada rakiplerini geçerek yarı final de olimpiyat 2.’si Koreli rakibi ile karşılaştı. Zorlu mücadeleyi kaybeden Aydın, 3.’lük müsabakası için çıktığı tatami de Kazak rakibini yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Müsabakaların ardından konuşan milli takım ve Kağıtspor antrenörü Gültekin Sevinç, 2020 Olimpiyatlarının öncesinde düzenlenen puan müsabakalarının ilkinin Nisan ayında Antalya’da yapılacağını belirterek ‘Bu turnuvadaki performansımız ile olimpiyat yolunda emin adımlar ile ilerlediğimizi göstermiş olduk bunun yanı sıra Antalya’daki Grand Prix öncesi de eksiklerimizi görmüş olduk’ dedi.

Kaynak: İHA