Galatasaray'ın başına sürpriz isim

Tudor'dan boşalan Galatasaray teknik direktörülüğü için sürpriz isim Slaven Bilic... Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Bilic'in %99 oranda Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olacağı iddia edildi..

Galatasaray'ın başına sürpriz isim
Galatasaray Divan Kurulu üyesi Murat Özarı, geçtiğimiz günlerde Tudor'un gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine yüzde 99 ihtimalle Slaven Bilic'in geleceğini öne sürdü.

Beşiktaş'ın başında geçirdiği başarılı dönemin ardından İngiltere'nin yolunu tutan ve Premier Lig'de West Ham'ı çalıştıran Hırvat hocanın adı artık Galatasaray'ın gündeminde... Yönetimin, vatandaşı Tudor'un yerine getirmeyi planladığı Bilic'le görüşme yapıldığı iddia ediliyor. 49 yaşındaki çalıştırıcı cevap vermek için süre isterken, sarı-kırmızılılar da beklemeye geçtiği ve diğer adaylarla dirsek temasında olduğu öğrenildi.


Galatasaray'ın başına sürpriz isim



Hoca arayışları, Bilic'in vereceği olumlu ya da olumsuz cevaba göre şekillenecek. Bilic, West Ham'dan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada, kendisini hazır hissettiğini ve en kısa sürede teknik direktörlük görevine döneceğini söylemişti.

''YÜZDE 99...

'
Bu gelişmelerin ardından Galatasaray Divan Kurulu üyesi Murat Özarı, katıldığı bir spor programında Tudor'un yerine %99 ihtimalle Slaven Bilic'in geleceğini öne sürdü.