(Düzeltme) THY Ve Danimarka'nın Dev Kulübü Arasında Reklam Anlaşması

Türk Hava Yolları (THY), Danimarka’nın en köklü kulüplerinden olan ve Alka Süper Ligi’nde şampiyonluğa oynayan Bröndby IF ile reklam anlaşması imzaladı. THY’nin logosu kulübün stadında bulunan reklam panolarında yer alacak.

Reklam iş birliği anlaşmasının imzalanmasının ardından açıklama yapan THY Kopenhag Müdürü Serkan Binyar, "Biz küresel bir markayız ve uçtuğumuz ülkelerde ve şehirlerdeki yerel aktivitelerle de yakından ilgileniyoruz. 40 yılı aşkın bir süredir Danimarka’ya uçmaktayız. Bu yüzden ülkede en çok sevilen spor dalının ve en çok sevilen kulübün bir parçası olmaktan daha doğal bir şey olamaz bizim için" dedi.

Bröndby stadyumunda birçok maç izlediğini söyleyen Serkan Binyar, "Türkiye’de Bröndby maçlarına benzer ambiyansına sahip birçok maç izledim. O yüzden, Türk Hava Yolları Bröndby’de de kendini evinde hissedecektir" şeklinde konuştu.

THY’nin Bröndby Kulübünün Nordik partneri olacağı açıklanırken, Bröndby Kulübü Başkanı Ole Palmaa, "THY gibi küresel bir markayı aramıza almaktan gurur duyuyoruz. Bu markanın da aramıza katılması Bröndby markasının Danimarka dışında da ne kadar güçlü olduğunu göstermektedir" diye konuştu.

Kaynak: İHA