Bayern Münih'ten forvete takviye

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, Hoffenheim'dan Alman milli futbolcu Sandro Wagner'i transfer etti.

Bayern Münih'ten forvete takviye
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş ile karşılaşacak Bayern Münih Kulübünden yapılan açıklamada, 30 yaşındaki Wagner ile 2019-2020 sezonunun sonuna kadar sürecek bir sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Wagner'in 2 Ocak'ta Katar'da başlayacak Bayern Münih'in sezon arası kampına katılacağı kaydedildi.

Bayern Münih'ten forvete takviye

Açıklamada, sözlerine yer verilen Bayern Münih'in sportif direktörü Hasan Salihamidzic, Wagner ile bir Alman milli oyuncunun daha Bavyera ekibine katıldığına işaret ederek, golcü futbolcunun tecrübesiyle takımın kalitesini artıracağına inandığını belirtti.

Sandro Wagner de evine döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, 'Bayern Münih, Almanya'nın ve dünyanın en iyi takımlarından biri. Teklif geldiğinde çok fazla düşünmek zorunda kalmadım.' değerlendirmesinde bulundu.

Bayern Münih'ten forvete takviye

Bayern Münih'in altyapısında yetişen Wagner, Duisburg, Werder Bremen, Kaiserslautern, Hertha Berlin, Darmstadt 98 ve Hoffenheim'da forma giydi. Bundesliga'da oynadığı 159 karşılaşmada 36 gol kaydetti.

Forvet oyuncusu, Alman Milli Takımı'nda forma giydiği 7 maçta da 5 gol attı.

Öte yandan Almanya basını, Bayern Münih'in Wagner'in transferi için 13 milyon avro bonservis bedeli ödediğini iddia etti.

Kaynak: AA