Yıldırım'da Dostluğu Pekiştiren Turnuva

Yıldırım Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda Sivil Savunma Müdürlüğü’nü finalde 6-1 mağlup eden Zabıta Müdürlüğü şampiyon oldu.

Yıldırım Belediyesi’nin, birimler arası dayanışmayı ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmeyi hedeflediği ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’, Zabıta Müdürlüğü ile Sivil Savunma Müdürlüğü arasında oynanan final karşılaşması ile tamamlandı. Üç ay süren turnuvada 18 birimden 216 çalışan toplam 82 maç ile şampiyonluk için yarıştı. Yıldırım Belediyesi Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisi’nde oynan turnuva sonunda Sivil Savunma Müdürlüğü’nü 6-1 mağlup eden Zabıta Müdürlüğü, şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü Saha Amirliği karşılaşırken, 4-1’lik sonuç ile gülen taraf Park ve Bahçeler Müdürlüğü oldu. Turnuvanın gol kralı ise gösterdiği üstün performans sonucunda 46 gol atan Fen İşleri Müdürlüğü Saha Amirliği sporcusu Recep Öztürk oldu.

Kupa töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sahaya çıkıldığı zaman sporcuların maksadı kazanmaktır. Ancak biz, kazanmakla birlikte, çalışanlarımızın iş hayatı dışında bir araya gelmelerini sağlayarak dayanışma ve dostluk duygularını daha güçlü kılmak istiyoruz. Çekişme içerisinde geçen maçlar bittiğinde oluşturulan dostluk havası bizim esas sağlamak istediğimiz atmosferdir” dedi.

Kaynak: İHA