Saffet Sancaklı: 4 büyüklerin ikinci lige düşmesi gerek

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un mali fair playdan ikinci lige düşmesi gerektiğini söyledi.

Saffet Sancaklı: 4 büyüklerin ikinci lige düşmesi gerek
CHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde konuştu. Sancaklı'nın hedefinde Türkiye Futbol Federasyonu vardı.

'O ADAMLARI NEDEN TUTUYORSUNUZ?'

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in hiçbir maça gidemediğini söyleyen Sancaklı, “Her gittiği yerde yuhalanıyor. Şampiyon olan takıma kupasının vermeye gidemiyor. Şimdi neyi zorluyoruz anlamadım ben. Bir başarısızlık var. Uçuruma giden bir Türk futbolu var. O adamları neden orada tutuyorsunuz?” dedi.

'FUTBOL FEDERASYONU BİTMİŞTİR'

“Şu andaki futbol federasyonu bitmiştir. Çok fazla duramazlar” diyen Sancaklı, “Bu adamlar gidince yerine aynı tarz adamlar gelecekse hiç değiştirmeyin. Türk futbolu zaten düşmüş, düştüğü yerden devam etsin” ifadesini kullandı.

'4 BÜYÜKLERİN 2. LİG'E DÜŞMESİ GEREK'

Sözlerinin devamında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un borçlarını hatırlatan Sancaklı, “Bu kulüpler battı arkadaşlar.” dedi. Sancaklı, “Arkadaşlar şu anda Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un mali fair playdan ikinci düşmesi gerekir.” Şeklinde konuştu.