Manisa BBSK Başkanı Aktan Maraton Sporcusu Bayram'ı Tebrik Etti

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan’ı ziyaret eden maraton sporcusu Ahmet Bayram, Gaziantep’te düzenlenen ’Kurtuluş Koşusunda’ kazandığı kupayı kendisine takdim etti.

İlerleyen yaşına karşın azmi ve başarı ile herkes tarafından takdir toplayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un maratoncusu Ahmet Bayram, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan’ı ziyaret etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç da yer aldı. Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü kapsamında düzenlenen ’Kurtuluş Koşusunda’ yaş kategorisinde zirvede yer alan Bayram, kazandığı kupayı Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan’a takdim etti. Katıldığı her yarıştan dereceyle dönen Bayram’ı kutlayan Mevlüt Aktan, ” Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak bünyemizdeki tüm branşlarda başarıyı hedefliyoruz. Bu anlamda atletizm branşında Ahmet Bayram, kulübümüzü ve Manisa’mızı başarıyla temsil ediyor. Ahmet Bayram’ı bir kez daha canı gönülden kutluyorum” dedi.

Yeşil-beyazlı formayla daha nice başarılara imza atacağını vurgulayan Ahmet Bayram ise, ”2017 yılı içerisinde Türkiye’nin dört bir yanında birçok spor organizasyonunda yeşil-beyazlı formayla mücadele ettim. 2017 yılını Gaziantep’teki ‘Kurtuluş Koşusuyla’ kapattım. Önümüzdeki yılda Manisa Büyükşehir Belediyespor formasıyla nice başarılara imza atacağıma inanıyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri destekler için teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA