Dursun Özbek'ten Yeni Teknik Direktör Açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Igor Tudor’dan boşalan teknik direktörlük göreviyle ilgili, "Galatasaray taraftarı endişe etmesin. Devre arasına varmadan yeni teknik direktörü getireceğiz" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Giresun Üniversitesi’nde programa katıldı.

Program sonrasında açıklamalarda bulunan Özbek, Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor ile yolların ayrılmasından sonra yeni teknik direktör için zaman vererek, "Igor Tudor ile sözleşmemiz resmi olarak bu akşam sona erecektir. Karşılıklı olarak bu akşam feshedeceğimiz sözleşmenin hemen ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlayacağız. Galatasaray camiamız bilmelidir ki Galatasaray’ı en iyi temsil edecek Antrenörü bulacağız. Bu konuda Galatasaray camiası endişesi yaşamamalıdır" şeklinde konuştu.



"Seçim çalışması süreci içerisine girmedik"

Yeni teknik adamlık görevi için isim vermekten kaçınan Başkan Özbek, 13 Ocak’ta yapılacak olan Seçimli Olağan Genel Kongre ile ilgili de konuşarak, "Seçim kararı yeni alındı. Ancak seçim çalışması gibi bir süreç içerisine girmedik çünkü bu aile içerisinde bir kongredir ve Galatasaray’ın başka öncelikleri bulunmaktadır. Bu önceliklerimiz içerisinde kongre çalışması bulunmamaktadır. Dolayısıyla seçim çalışması en son sırada yer almaktadır. Hafta sonu önemli bir maçımız var bu maçın hazırlıklarını takımımız sürdürmektedir. Teknik direktörün ayrılacağı veya kongre kararı profesyonel olan takımımızı etkilememektedir. Çünkü futbolcularımız profesyonelliğinin gereğini yapmaktadırlar. Bugün ise Giresun’da Giresun Üniversitesi’nin onur ödülleri törenindeyiz buraya bütün Galatasaray camiasının selamını getirdim ve burada taraftar kimliği gözetmeksizin büyük bir coşku ve sevinç gösterileriyle karşılandık. Böyle bir güzellik içerisinde başka gündemimiz olsun istemiyorum" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA