Başkan Doğan, 'Amatör Kulüplere Destek Devam Edecek'

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Doğan, ziyarette 2018 yılında İzmit’te faaliyet gösteren amatör sporlar kulüplerine malzeme desteği sağlayacaklarının da müjdesini verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan, “Belediye başkanlığı süremiz boyunca amatör spor kulüpleri federasyonumuzla son derece güzel bir süreç yürütüyoruz. İzmit Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi amatör spor kulüplerine malzeme desteğimizi yeni yılda da devam edeceğiz. Malzeme desteğimizin yanı sıra kulüplerimize saha kazandırmaya devam edeceğiz. Şunda Akmeşe mahallemizde çok güzel bir saha çalışması yürütüyoruz. Mümkün olan her yerde bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kocaelispor’umuzun alt yapı tesisleriyle ilgili düzenleme taleplerini de dikkate alarak projelendirdik” ifadelerini kullandı.

“Sporun diğer dallarına da katkılarımız artarak devam edecek” diyen Başkan Doğan “Bisiklet ve basketbol toplarımızı çocuklarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Satranç ve güreş çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bayan basketbol takımımızın süper lige çıkması için çalışıyoruz. Tüm bunlardaki amacımız daha çok çocuğumuzun, daha çok gencimizin sportif faaliyetlerde bulunmasıdır. Sporun skora bağlı sonuçları tatbiki keyif verici ama bizim her zaman vurguladığımız, asıl amacımızın daha fazla kişinin sporla buluşmasıdır” dedi.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’da İzmit Belediyesi’ni her zaman yanlarında hissetmenin kendilerine ayrı bir güven verdiğini vurgulayarak “Ekim ayında gerçekleştirdiğimiz Başkanlar Kurulu toplantımıza katılımlarınız ve paylaşımlarınızla sağladığınız katkılar için teşekkür etmek istedik. Sporun içerisinde yer almanız ve özellikle amatör spora yapmış olduğunuz destekler için sahsım, kurumumuz ve spor camiası adına teşekkürü bir borç biliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA