Vali Karaloğlu, Dereceye Giren Sporcuları Kabul Etti

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Meksika'da düzenlenen Bedensel Engelliler Dünya Halter Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları makamında kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Karaloğlu, Meksika'nın Mexico City şehrinde yapılan Bedensel Engelliler Dünya Halter Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Antalyalı milli sporcu Faruk Öztürk, dünya üçüncüsü Soner Coskun ve onuncu olan Serkan Çakmaz'ı tebrik etti.

Son yıllarda Türkiye'nin tüm branşlarda dünyada ses getiren başarılara imza attığını belirten Karaloğlu, Antalyalı sporcuların da kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

Spora ve sporculara devletin her türlü desteği sağladığına dikkati çeken Karaloğlu, yeni şampiyonların yetişmesi için çaba gösterdiklerini vurguladı.

Bedensel engelli sporcuların bu sene büyük başarılar elde ettiğine ve Türkiye'ye büyük mutluluklar yaşattığına değinen Karaloğlu, spor ve sporcular için engelleri kaldırmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Ziyarette, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Denge Gençlik ve Spor Derneği Başkanı İsmail Varol ile derneğin yönetim kurulu üyeleri ve antrenörleri de milli sporculara eşlik etti.

Faruk Öztürk, Soner Coşkun ve Serkan Çakmaz da rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergilediklerini, bundan sonraki hedeflerinin olimpiyat şampiyonu olmak olduğunu söyledi.

Vali Münir Karaloğlu, milli sporculara başarılarından dolayı hediye verdi.

Kaynak: AA