Kamil Köseoğlu Açıklaması 'Susic'in Devre Arasında Gitmesi Hakkında Şu An İçin Bir Şey Yok'

Aytemiz Alanyaspor 2. Başkanı Kamil Köseoğlu, Teknik Direktör Saffet Susic’in takımdaki geleceği hakkında yaptığı açıklamada, "Susic’in devre arasında gitmesi hakkında şuan için bir şey yok. Ligin ilk yarısı Antalya maçıyla bittiğinde her şeyi tekrar baştan gözden geçireceğiz. Bu hocamız olur, kendi aramızdaki transfer komitesi değişebilir” dedi.

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’in ilk yarısının son haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde Safet Susic gözetiminde yapılan idman ısınma koşuyla başladı.

Ardından dar alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın son bölümünde ise turuncu-yeşilliler, yarı sahada çift kale maç yaptı. İdmanda M’billa takımdan ayrı çalışırken, Welinton’un ise çalışmayı yarıda bıraktığı öğrenildi. Antalyaspor hazırlıklarının ilk bölümünü izleyen Aytemiz Alanyaspor 2. Başkanı Kamil Köseoğlu, takımın Antalyaspor maçına gayet iyi hazırlandığı söyledi.



“Pazartesi günü yönetim kurulu toplantısında belirlenecek”

Teknik adam Safet Susic’in geleceği hakkında sorulan soruyu yanıtlayan Köseoğlu, şunları söyledi:

"Biliyorsunuz, birinci yarı bitmek üzere. Birçok takımda bu tür spekülasyonlar olabiliyor. Bizde de oldu ama takımımızın başındadır hocamız. Siz de görüyorsunuz her hafta olduğu gibi antrenmanını yaptıracak. İlk yarı bitimi yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla ve başkan da yurt dışında döndüğünde hep beraber oturup lig kadrosunu, gidecek olan oyuncularımızı tekrar bir değerlendireceğiz. Ama şuan için öyle bir durum yoktur. Hocanın gideceği yönünde dışarıda okuduğumuz, duyduğumuz sadece yakıştırmadır. Hocanın devre arasında gitmesi hakkında şuan için bir şey yok. Ligin ilk yarısı Antalya maçıyla bittiğinde her şeyi baştan gözden geçireceğiz. Bu hocamız olur, kendi aramızdaki transfer komitesi değişebilir. Yönetim kurulu içinde de değişiklikler olabilir. Ama yeni oyuncular alınması için bazı çalışmalar yapılacak. Bunların hepsi Antalya maçı bitiminde pazartesi günü yönetim kurulu toplantısında belirlenecek.”

Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

Kaynak: İHA