Hekimoğlu, 'Ligin Sonuna Kadar Yarışın İçinde Olacağız'

Hekimoğlu Doğanspor Kulüp Başkanı Semih Hekimoğlu, ligin sonuna kadar yarışın içinde olacaklarını belirterek, yapacakları nokta transferlerle sezon sonunda şampiyonluğu göğüsleyen taraf olacaklarını söyledi

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta ilk yarıyı 25 puanla 2. sırada bitiren Hekimoğlu Doğanspor’da Kulüp Başkanı Semih Hekimoğlu ilk yarıyı değerlendirdi. Zirve yarışından hiç kopmadıklarını belirten Hekimoğlu, "Lige şanssız yenilgilerle başladık ancak oyuncularımız çabuk toparladı ve zirveden kopmadık. Yükselen bir grafiğimiz var. 5-6 takımın yarış içinde olduğu bir lig içerisinde mücadele veriyoruz. Bu da ligin heyecanını üst düzeyde tutuyor. Ligin sonuna kadar da bu yarışın kıyasıya süreceğine inanıyorum. İkinci yarı öncesinde de iyi önlemlerini alabilen kadrosunu doğru transferlerle güçlendirebilen, camialarla ilişkilerini iyi tutabilen kulüplerin bu yarış içerisinde daha etkili olacağını düşünüyoruz. Biz de Hekimoğlu Doğanspor camiası olarak sporun ana teması olan dostluk ve kardeşlik düsturundan vazgeçmeyerek hem kulüplerle olan ilişkilerimizi samimi olarak iyi tutmaya, hem de futbolseverlere seyir zevki yüksek müsabakalar seyrettirdik. Ligin ikinci yarısında da aynı misyonumuzu kararlılıkla sürdüreceğiz" diye konuştu.

Transferle ilgili olarak teknik heyet ve transfer komitesinin birlikte yürüttüğü çalışmaların olumlu meyveler almaya başladıklarını belirten Hekimoğlu, sözlerini şöyle tamamladı, "Prensipte anlaştığımız oyuncularla önümüzde ki günlerde sözleşme imzalayıp kamuoyuna duyuracağız. Hekimoğlu Doğanspor’a gönül veren taraftarlarımızın içleri rahat olsun yapacağımız nokta transferle ligin ikinci yarısında daha güçlü bir takım olup sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" dedi.

Öte yandan Pazar günü top başı yapacak olan Hekimoğlu Doğanspor, 28 Aralık’ta devre arası kampı için Antalya’ya hareket edecek.

Kaynak: İHA