Büyükşehir Belediyespor'da Görev Dağılımı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde genel kurulun ardından görev dağılımı yapıldı.

BURFAŞ Gönül Dostları Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen toplantıda başkan yardımcıları Ahmet Köken ve Celalettin Güneş olurken, mali ve idari işlerden sorumlu yöneticiler Ahmet Bayhan ve Fuat Alpaslan, tesislerden sorumlu yöneticiler Ahmet Yıldız ve Gökhan Dinçer, halkla ilişkiler ve medyadan sorumlu yönetici Kenan Kibar ve sponsorluk, reklam, pazarlamadan sorumlu yönetici ise İsmail Öztürk oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün branş sorumlularının da belirlendiği toplantıda voleybol branşı sorumluları Ahmet Köken, İbrahim Toprak ve Murat Mestan, basketbol ve atıcılık branşları sorumlusu Dergah Alkan, güreş ve izcilik branşları sorumlusu Celalettin Güneş, tenis ve yüzme branşları sorumlusu Ahmet Bayhan, boks branşı sorumlusu Fuat Alpaslan, masa tenisi ve satranç branşları sorumlusu Fehim Ferik, kayak/snowboard ve kano branşları sorumlusu Ahmet Yıldız, atletizm ve jimnastik branşları sorumlusu Gökhan Dinçer, karate branşı sorumlusu İbrahim Toprak ve bisiklet branşı sorumlusu da İsmail Öztürk oldu. Toplantıda, engelli vatandaşların daha rahat spor yapması ve desteklenmesi için çalışmalar yapılması da kararlaştırıldı.

Yapılan görev dağılımının Bursa spor kamuoyuna hayırlı olmasını dileyen Başkan Alinur Aktaş, öncelikli hedeflerinin sporu tabana yayarak, daha geniş kitleleri sporla buluşturmak olduğunu belirtti.

Gençleri spor sayesinde kötü alışkanlıklardan koruyarak, fiziki olarak gelişmiş, sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunmak istediklerini de ifade eden Aktaş, “Bursa, 3 milyonluk bir şehir. Sanayi, turizm ve tarım kenti olduğu kadar da aynı zamanda bir spor kenti olan Bursa, kalbi sporla atan bir şehir. Büyükşehir Belediyespor Kulübü de spor kompleksleri ve tesisleri, lisanslı ve lisanssız sporcuları ve antrenörleri ile Büyükşehir Belediyesi’nin sportif yüzü. Maksadımız altyapıya önem vererek sporun tabana daha fazla yayılması. Yapacağımız çalışmalarla sporcu ve izleyici sayısını artırmak, sporcularımızı sporseverlerle dolu tribünlerle buluşturmak, Bursa’mıza ve ülkemize önemli sporcular yetiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yeni göreve gelen yönetim kurulunun tecrübesi ve enerjisine güvendiğini ifade eden Başkan Aktaş, yapılan görev dağılımının Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne ve Bursa spor kamuoyuna hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: İHA