Türkiye Kros Şampiyonası Mesudiye'de Yapılacak

Ordu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Türkiye Kros Şampiyonası'nın Mesudiye ilçesinde yapılacağını söyledi.

Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Kros Şampiyonası'nın Ordu'da yapılması noktasında Türkiye Atletizm Federasyonu ile mutabık kaldıklarını belirtti.

Şampiyonanın federasyonun 2018 yılı faaliyet programında yer alacağını ifade eden Genç, şampiyonanın eylül ya da ekim ayında yapılmasını ön gördüklerini kaydetti.

Türkiye Kros Şampiyonası'nın Mesudiye ilçesine bağlı Çavdar Mahallesi'ndeki Köy Kent Spor Tesislerinde yapılacağı bilgisini veren Genç, şunları kaydetti:

"9-11 Aralık 2017 tarihleri arasında atletizm federasyonumuzdan görevli olarak gelen antrenörlerimiz yarışma kulvarı ile ilgili incelemelerde bulundu ve kros yarışması ile ilgili olumlu rapor bildirdi. Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı sayın Fatih Çıntımar ile bugün yaptığımız telefon görüşmesinde Ordu'daki atletizm atağının kendilerini mutlu ettiğini söyledi ve Ordu’da 2018 yılı Türkiye Kros Şampiyonasının yapılacağının müjdesini verdi.

Federasyon başkanımızın desteği ile rahmetli başbakanımız sayın Bülent Ecevit'in en büyük hayali Köy Kent Projesi spor sahasında Türkiye genelinde sporcu, antrenör, hakem ve yönetici 500 kişinin katılımı ile büyük bir organizasyon yapmış olacağız. Büyük bir organizasyonun ilimizde yapılacak olmasından dolayı federasyon başkanımıza çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA