Harran Üniversitesi Basketbol Takımı 1. Lig'de

Harran Üniversitesi Basketbol Takımı, Antalya’da düzenlenen Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig karşılaşmalarında şampiyon olarak 1. Lig’e yükseldi.

Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından Antalya’da organize edilen 2. Lig basketbol maçlarında finale çıkan Harran Üniversitesi Basketbol Takımı, finalde Erzincan Üniversitesi’ni 67-28 gibi bir farklı skorla yenerek Üniversitelerarası Basketbol 1. Ligi’ne yükseldi.

Ayrıca üniversitenin kadın basketbol takımı da turnuvada Şanlıurfa’ya 3.’lük kupasını kazandırdı. 11 erkek ve 10 kadın üniversite basketbol takımlarının katıldığı, 11-14 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen karşılaşmalarda rakiplerine karşı büyük üstünlük sağlayan Harran Üniversitesi, final müsabakasından sonra ise büyük sevinç yaşadı.

"Hedefimiz 1. Lig’de de şampiyonluk"

Her başarının bir takım çalışmasının sonucu olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, basketbol takımını ve teknik heyeti üniversiteye kazandırdıkları başarılardan dolayı tebrik ederek, 1. Lig’de de takımdan şampiyonluk istediğini belirtti.

Kaynak: İHA