Antalya'dan Kısa Kısa

Belediye personeline hijyen eğitimi verildi.

Muratpaşa Belediyesi, halk sağlığını etkileyecek görevlerde bulunan 75 personeline hijyen eğitimi verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, her düzeyde verdiği hizmetin kalitesini artırmak amacıyla aşevi, kafe, çay ocakları gibi halk sağlığını doğrudan ilgilendiren noktalarda görevli personele hijyen eğitimi verildi. İki gün devam eden eğitimlere 75 personel katıldı.

Eğitimlerde personele toplum sağlığı açısından dikkat edilmesi gereken konular anlatıldı.

Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirilen eğitim çalışmasına katılan personel "Hijyen eğitim sertifikası" almaya hak kazandı.

- Muratpaşa Belediyespor, ilk yarıyı namağlup tamamladı

Muratpaşa Belediyespor, Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde, Aksaray Belediyesi'ni yenerek ilk yarıyı namağlup lider tamamladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda, Aksaray Belediyesi'ni konuk eden Muratpaşa, karşılaşmadan 32 - 27 galip ayrılarak puanını 24'e yükseltti.

Oynadığı 12 karşılaşmadan da galip ayrılarak en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 4'e çıkaran Muratpaşa, ilk yarıyı da namağlup tamamladı.

Süper Lig'de ikinci yarı 20 Ocak'ta başlayacak. Muratpaşa Belediyespor'da mesai bu hafta da devam edecek. 23 Aralık'ta izne ayrılacak takım, 6 Ocak'ta ikinci yarı hazırlıkları için bir araya gelecek.

- Manavgat Belediyespor, haftayı galip kapattı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, konuk ettiği Akşehirspor'u 3-0 mağlup etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Manavgat Atatürk Stadyumu'nun bakımda olması nedeniyle Serik İsmail Oğan Stadyumu'nda oynanan maçta Manavgat Belediyespor, 3'üncü dakikada Hurşit Doğan'la 1-0 öne geçti.

Orta sahada rakibe baskı kurarak üst üste ataklar geliştiren Manavgat ekibinde Hakan Doğan, 18'nci dakikada farkı 2'ye çıkardı.

İkinci yarının başlama düdüğüyle kontratağa çıkan Manavgat Belediyespor'da Serge Abaka Alain, 48'inci dakikada attığı golle skoru 3-0 yaptı.

Bu sonuçla puanını 23'e çıkaran Manavgat Belediyespor, grupta 5'inci sıraya yükseldi.

Ligin ilk yarısının son maçında alınan galibiyetin oldukça önemli olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, futbolculara ve teknik heyete teşekkür etti.

Kaynak: AA