Türkiye Kar Voleybolu Şampiyonası

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2018 yılı kar voleybolu sezonunun, 06-07 Ocak 2018 tarihlerinde Artvin'de düzenlenecek olan Türkiye Kar Voleybolu Şampiyonası ile başlayacağını söyledi.

Artvin Belediyesi ve TVF işbirliğiyle meşe, çam ve köknar ormanlarıyla çevrili bin 200 rakımlı Artvin Kafkasör yaylasında düzenlenecek olan şampiyona hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Kocatepe, Artvin Belediyesi olarak doğa cenneti Kafkasör’de yine bir ulusal organizasyona ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Kocatepe, bu yıl 6-7 Ocak’ta Kafkasör Yaylası'nda kar voleybolu sezonunun açılışına ev sahipliği yapacaklarını belirtti.

Bu organizasyona Artvin'den bir erkek ve bir kadın takımı katılacağını aktaran Kocatepe, şampiyonada birinci olan takımların Avusturya'nın Wagrain-Kleinarl/Flachau Kayak Merkezi'nde 23-25 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenecek, toplamda 20 bin avro para ödüllü 2018 CEV Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası'na doğrudan katılım hakkı kazanacağını söyledi.

Artvin'i spor şehri yapma yolunda her türlü girişimde bulunduklarını ifade eden Kocatepe, "Artvin'de vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerimiz yok dememeleri için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bu organizasyonu da Kayseri'den alarak Artvin'e getirdik. Organizasyonun kalıcı olabilmesi için federasyon yetkililerine bin seyirci sözü verdik. 6-7 Ocak 2018'de tüm hemşerilerimizi Kafkasöre bekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA