Osman Özköylü Açıklaması 'Herkesin Zevkle Takip Edeceği Bir Adanaspor İzleteceğiz'

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor’un teknik direktörlüğüne getirilen Osman Özköylü, "Herkesin zevk ile takip edeceği, heyecanı yüksek, coşkusu yüksek bir Adanaspor izleteceğiz" dedi.

Özköylü, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Adanaspor Basın Sözcüsü Avukat Erkin Doygun ile basın toplantısı düzenleyen Özköylü, Adanaspor ile başarılı bir sezon geçireceğine inandığını ifade etti.

Özköylü, ”Adana’da olmanın mutluluğu içerisindeyim. Adanaspor takımının başında görev aldığım için ayrıca çok mutluyum. Hedefimiz Adanaspor’u şu anki durumundan daha iyi bir konuma getirmek. Bu anlamda çalışmalarımızı en kısa sürede yoğunlaştırarak hem ikinci yarıyla alakası hem kalan iki maçımız ile alakalı durumumuzu iyi ayarlayacağız. Herkesin zevk ile takip edeceği, heyecanı yüksek, coşkusu yüksek bir Adanaspor izleteceğiz. Ben öncelikle başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Bize olan güveninde ve inancında dolayı. İnşallah biz de bunu göstereceğiz. Gecemizi gündüzümüzü katıp bütün mesaimizi Adanaspor için harcayacağız. Takımın saha içi performanslarını antrenman performanslarını değerlendireceğiz. Adanapor takımı bana göre bu ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Oyuncu kalitesi yüksek bir takım. Ama maalesef bir takım sebeplerden dolayı sonuçsal başarı olmadığı ortada. Biz buradaki eksiklikleri taktiksel anlamda doğru bir şekilde çözersek ligde başarılı olacağımıza inanıyorum ve güveniyorum” diye konuştu.

Devre arasında gidecek ve kalacak futbolcuların planlamasını yapacaklarını ifade eden Teknik Direktör Osman Özköylü, ”Devre arası bu planlanmayı Başkanımız Bayram Akgül ile beraber yapacağız. Sistemsel olarak değişiklik yapmayacağız. Ama oyunsal ve taktiksel olarak takviyeler yapacağız. Kalan iki maçımızı en iyi şekilde bitirip devre arası şiddeti yüksek antrenmanlarla bu sorunların üstesinden gelmeye çalışacağız” dedi.

Özköylü, taraftarlardan her koşulda destek isteyerek, "Takımlarının arkasında olmaları gerek. Seyirci futbolda her zaman önemli aktördür. Motivasyon gücünü arttıran en önemli unsurlardan bir tanesidir. Onları yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü bundan sonra ki süreç çok daha zor olacak. Bizim artı bir enerjiye ihtiyacımız var. Seyircinin kalabalıklığı ve enerji bize katkı sağlayacaktır. Taraftarımız tekrar bir üst lige çıkmak istiyorsa bunu yapmaları lazım. Olumsuzlukları bir kenara bırakıp bize destek vermelerini istiyorum. İnşallah biz onlara çok keyif veren bir takım izleteceğimizi söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA