Kolej Öğrencileri Karesispor'u Ağırladı

Balıkesir’i Türkiye Basketbol Liginde temsil eden Karesispor, düzenlediği okul paneller kapsamında Balıkesir’de eğitim veren bir kolejin öğrencileriyle bir araya geldi.

Özel Kolejde yapılan panele Karesispor Genel Menajeri Anıl Uyanık, Baş Antrenör Fahri Güler ve oyunculardan Jerry Smith, Alican Güney ve Arber Berisha katıldı.

Özel Kolej öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği panelde Karesispor oyuncuları öğrencilerle birlikte keyifli bir gün geçirirken öğrencilerde fotoğraf çektirmek ve imza almak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Özel Kolej öğrencilerinin yoğun tezahüratları eşliğinde başlayan panel karşılıklı soru cevaplarla oldukça neşeli geçerken okulun basketbol takımı da şehirlerindeki basketbolculara soru sorma fırsatı buldu. Panelin sonunda Karesispor Genel Menajeri Anıl Uyanık, Kolej sahibi Selma Caner’e Karesispor’un 10 numaralı formasını, tüm öğrencilere de Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın takıma armağanı olan Karesispor marş CD’sini hediye etti. Kolej sahibi Selma Caner, tüm öğrencilerle birlikte Cumartesi günü Kurtdereli Spor salonunda oynanacak olan Karesispor-Aliağa Petkim maçında Karesispor’a destek vermek üzere müsabakayı salonda seyredip destek vereceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA