Hentbolda Dünya Şampiyonası Hazırlıkları Başlıyor

A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2019 Dünya Hentbol Şampiyonası elemelerinde Hollanda, Belçika ve Yunanistan ile yapacağı maçlar için İstanbul'da kampa girecek.

A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2019 Erkekler Dünya Şampiyonası Avrupa Grup Elemeleri'nde Hollanda, Belçika ve Yunanistan ile yapacağı maçlar için 25 Aralık Pazartesi günü İstanbul'da kampa girecek.

5. Eleme Grubu'nda rakipleriyle mücadele edecek millilerin kampı 30 Aralık Cumartesi günü sona erecek.

Milli takım kafilesi, 25 Aralık Pazartesi günü kamp yapacağı Titanic Business Kartal Otel'de toplanacak. Antrenmanlarını Uğur Mumcu Spor Salonu'nda gerçekleştirecek ay-yıldızlılar, 30 Aralık'tan sonra çalışmalarına Aksaray'da devam edecek.

Milli takım Aksaray'da, 4 Ocak 2018'de Hollanda, 14 Ocak'ta da Yunanistan ile karşılaşacak. A milliler sonrasında ise 7 Ocak'ta Hollanda ve 10 Ocak'ta Belçika ile deplasmanda mücadele verecek.

Başantrenör İlker Şentürk, yardımcı antrenörler Okan Halay ve Serdar Karaçam'ın yer aldığı kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Yunus Özmusul, Baran Nalbantoğlu, Kerem Direk (Göztepe), Coşkun Göktepe, Özgür Sarak, Görkem Biçer (Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor), Taner Günay, Onur Ersin, Ramazan Döne, Mehmet Demirezen (Beşiktaş Mogaz), Alp Eren Pektaş, Yakup Yaşar Simsar, Çağlayan Öztürk (Beykoz Belediyespor), Recep Dege (SELKA Eskişehir Hentbol), Samet Kanberoğlu, Durmuş Ali Tınkır (Merzifon Belediyespor), Halil İbrahim Öztürk, Doruk Pehlivan (Maliye Piyango), Tuğberk Çatkın, Çetin Çelik (Nilüfer Belediyespor), Enes Gümüşok, Uğur Erceylan (Adıyaman Belediyespor), Can Çelebi.

Kaynak: AA