Ceylanpınar Stadında Çevre Düzenlemesine Başlandı

Ceylanpınar Belediyesi ilçe stadının çevresinde üst yapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatıyla kötü bir görünüme sahip olan ilçe stadının çevresinde kilitli parke taşı, çevre düzenlemesi çalışmalarına başlandı. Ayrıca ilçede faaliyet yürüten 3 futbol takımı için de her takıma özel soyunma odaları inşa edilecek. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Atilla, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini söyledi.

Bu kapsamda ilçe stadının çevresinin daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Atilla, spor kulüpleri için de her kulübe özel soyunma odası yapacaklarını belirtti.

Ceylanpınar’ın her noktasına hizmet götürdüklerini vurgulayan Başkan Atilla, "İlçe stadımızın etrafı çok kötü bir durumdaydı. Stadımızın etrafında kapalı sokak ve caddeler vardı. İmara uygun bir şekilde bu sokak ve caddeleri açıyoruz. daha sonra alt yapısı yapılacak. Kilitli parke taşı yapılacak. Ayrıca ilçemizde 3 futbol takımı var. Stadımızın yanında kulüplerimiz için her kulübe ait yer yapacağız. İnşallah yakın bir tarihte ilçe stadımızın çevresi çok güzel bir görünüme kavuşacak. Çamursuz, tozsuz bir şekilde gençlerimiz sportif faaliyetlerini yerine getirmiş olacaklar" dedi.

Mahalle sakinlerinden Şeyhmus Barutçu, çalışmalarından dolayı Başkan Atilla’ya teşekkür etti. Futbol antrenörü Ahmet Ayhan da Başkan Atilla’nın her zaman yanlarında olduğunu, spora ve sporcuya her zaman destek olduğunu belirterek, statta ve stat çevresinde başlatılan çevre düzenlemesi dolayısıyla Başkan Atilla’ya teşekkür etti. Ayhan, "Başkanımız göreve geldiği günden bu yana her ne sıkıntımız varsa başkanımız bizlere destek oldular, eksiklerimizi hemen giderdiler. İlçe stadının da daha güzel bir görünüme kavuşması için bütün ekiplerini seferber etti. Bundan dolayı da kendisine ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA