Bandırmaspor Teknik Direktörü Uğur Açıklaması

'Sakaryaspor maçını kayıpsız geçerek ikinci yarı planlamalarına geçmeliyiz. Geçen haftaki performansı sahaya yansıtırsak bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum'

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "Sakaryaspor maçını kayıpsız geçerek ikinci yarı planlamalarına geçmeliyiz. Geçen hafta ki performansı sahaya yansıtırsak bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum." dedi.

Uğur, ligde oynayacakları Sakaryaspor karşılaşması öncesi tesislerde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Her karşılaşmanın kendileri için önemli olduğuna değinen Uğur, şöyle konuştu:

''Bu hafta evimizde oynayacağımız Sakaryaspor maçı bir kat daha fazla önem taşıyor. Bu maçı kayıpsız geçerek ikinci yarı planlamalarına geçmeliyiz. Geçen haftaki performansı sahaya yansıtırsak bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Geçmişte yaşanan olumsuz hatıraları tekrarlamak iki kulübede bir yarar sağlamaz. O olaylar çok eskilerde kaldı. Futbol düşmanlıkları değil dostlukları yaşatmalıdır. Bandırma'ya gelecek 650 Sakaryaspor taraftarı ile yeni bir başlangıç yapılmalıdır. İki takımın taraftarları da futbolun güzelliklerini yaşamalıdır."

Sakaryaspor maçının önemini bildiklerini ve bu önemi futbolculara da aktardıklarını dile getiren Uğur, ''Kaptan Özgür cezalı, Adem ve Emre de sakat. Geçen hafta ki Kırklareli maçı çok önemliydi. Hedefimizi belirleme açısından belki de bir dönüm maçı olarak görmüştük. Futbolcuların kazanma arzuları, ciddiyetleri ve konsantrasyonları sayesinde zor bir virajı döndük. İlk yarı iyi oynayıp golleri bulduk. İkinci yarı gol kaçırma hastalığımız nüksetti. Farklı kazanacağımız bir maçı ancak 2-1 kazandık. Hafta içinde yaşanan olumsuz ortamdan etkilenmeyen, hatta bu olumsuz ortamdan olumlu ortam yaratan futbolcularımı kutluyorum.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA