Vali Kalkancı'dan Adıyaman 1954 Spor Oyuncularına Baklava İkramı

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, geçtiğimiz hafta sonu Malatya İnönü Üniversitesi takımını 4-0 mağlup ederek taraftarına büyük bir sevinç yaşatan Adıyaman 1954 Spor’un antrenmanını izleyerek futbolculara kendi eliyle baklava ikram etti.

Adıyaman 1954 Spor Kulübünü ziyarette Vali Kalkancı’ya İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş eşlik etti.

Beşpınar’da İl Özel İdaresine ait çim sahada Adıyamanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek sohbet eden Vali Kalkancı, "Geçtiğimiz hafta sonu Malatya İnönü Üniversitesi ile yaptığınız karşılaşma güzel bir galibiyetle sonuçlandı. Aldığınız galibiyet bizlere ve taraftarlara büyük bir sevinç yaşattı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi sporcunun zeki, çevik ve ille de ahlaklı olanını seviyoruz. O bakımdan hocalarımızın, kulüplerimizin spor vasıtasıyla toplumumuza ahlaklı bireyler yetiştirmelerine büyük önem veriyoruz. O durum hakikaten sahaya da yansıyor, oyuna da yansıyor, seyircilerin sporcularımızı takdir etmesine, sevmesine de sebebiyet veriyor. Bu anlamda geçtiğimiz hafta sonu çok güzel ve takdire şayan bir mücadele ortaya koydunuz. Gösterdiğiniz gayretten dolayı hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ise, Vali Nurullah Naci Kalkancı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, futbolculara verdiği moral ve motivasyondan dolayı teşekkür etti.

Vali Kalkancı, futbolcular ve teknik heyetle yaptığı sohbetin ardından sporculara ve teknik heyete baklava ikram etti.

Kaynak: İHA