Sorgun Kaymakamı Altınpınar Sporcularla Bir Araya Geldi

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Sorgun Belediyespor'un voleybol ve futbol takımı oyuncularıyla yemekte bir araya geldi.

Altınpınar, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in Sorgun Belediyespor voleybol ve futbol takımlarına verdiği yemeğe katıldı.

Takımları mücadele ettikleri liglerde elde ettikleri başarılı sonuçlardan dolayı kutlayan Altınpınar, şunları kaydetti:

"Her ne kadar bizzat gidip izleyemesem de takip ettiğim kadarıyla Sorgun Belediyespor voleybol ve futbol takımlarımız bu sezon oynadıkları tüm maçlarda bırakın yenilmeyi, beraberlik dahi almamışlar. Takımlarımız maçlarını açık farkla kazanarak bunu alışkanlık haline getirmişler. Oyuncularımızın bu alışkanlıklarından vazgeçebileceklerini sanmıyorum. Her iki takımımızı da daha büyük başarılara imza atmaları dileğiyle kutluyorum."

Belediye Başkanı Şimşek de voleybol takımlarının 2. Lig Erkekler 3. Grupta, futbol takımının da Yozgat Birinci Amatör Küme’de rakipsiz olduklarını belirtti.

Her iki takımın da daha büyük başarılara imza atacağından kuşkusu olmadığını dile getiren Şimşek, "Futbol takımımızın oynayacak rakip bulamaması beni üzüyor. Aslında suç biraz da bizim takımda. Oynadıkları takımlara bu kadar çok gol atmasalar, belki de onlar sahadan çekilmeyecekler. Rakip takımlar bunları yaparken, talimatlara göre hareket ettikleri için yapacak bir şey kalmıyor. Bu durum bizlere tek seçenek bırakıyor, bir an önce bu ligden bir üst lige çıkmak." diye konuştu.

Şimşek, voleybol takımının bugüne kadar oynadığı tüm maçları kazanmasının kendisini çok mutlu ettiğini, yapılacak sporcu takviyeleriyle birinci lige çıkacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Yemeğe, Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Vural ile yöneticiler Nihat Künbetli, Fatih Çilibiş ve antrenörler de katıldı.

Kaynak: AA