12 Bingölsporlu Futbolcular Öğrencilerle Buluştu

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 12 Bingölspor'un futbolcuları, Sultan Abdulhamit Han Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle buluştu.

Okul bahçesinde okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler tarafından çiçekle karşılan 12 Bingölspor Başkanı Reşat Yılmaz ve futbolcular, öğrencilere yeşil-beyazlı forma, atkı, futbol ve basketbol topu ile satranç takımı hediye etti.

Kulüp Başkanı Yılmaz, yaptığı açıklamada, okul ziyaretleriyle sporu sevdirmeyi, Bingölspor sevgisi aşılamayı ve çocukları sevindirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Futbolun sadece sahada 11 kişiyle oynanan bir oyun olmadığını dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Yaşadığımız memleketteki çocukların hepsini bir şekilde sporun içine katmamız lazım. Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sporu, futbolu daha çok sevmesini ve bu tür aktiviteler sağlamak ve Bingölspor sevgisini onlara aşılamak amacıyla böyle bir ziyarette bulunduk. Okul idaresi ve öğrenciler tarafından çok güzel bir şekilde karşılandık. Futbolcular açısından da iyi bir moral oldu. Hafta sonu deplasmanda, ilk yarının son maçını oynayacağız ve inşallah bu maçı kazanıp hem memleketimizi hem de çocukları sevindiririz."

Kaynak: AA