Vali Memiş'ten Gümüşhanespor Taraftarına Çağrı

Memiş:'Taraftarlarımızdan takımın bir üst lige çıkmamızı istiyorsa itidalli olmalarını rica ediyorum. Sahamızı kapatmakla bizi karşı karşıya bırakmasınlar'

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta lider Gümüşhanespor'un hafta sonu sahasında oynayacağı Altay maçının önemine işaret ederek, "Taraftarlarımızdan takımın bir üst lige çıkmamızı istiyorsa itidalli olmalarını rica ediyorum. Sahamızı kapatmakla bizi karşı karşıya bırakmasınlar." dedi.

Valilik Toplantı Salonu'nda taraftar grupları ve ilgililerle bir araya gelen Memiş, grubunda liderliğini sürdüren Gümüşhanespor'un bundan sonraki her maçının final havasında geçeceğini belirtti.

Memiş, Gümüşhanespor'un 2 yıl üst üste 1. Lig'e çıkmak için final oynadığını anımsatarak, "Şehrin çok büyük beklentisi var. İnşallah bu beklentiyi de boşa çıkarmayacağız. Liderle oynamaya gelen takımlar hep lideri yenmek üzere geliyor. Bu işin doğasında var. O yüzden her maçımız zor maç." diye konuştu.

Gümüşhanespor'a desteklerinin artarak devam edeceğini vurgulayan Memiş, takımın sahasında oynanan maçlarda özellikle trübünlere hakim olunması gerektiğine işaret etti.

Memiş, bazı maçlarda taşkınlık çıkararak takımın ceza almasına yol açan davranışlar olduğunu ve buna sert tedbirler alabilecekelerini dile getirerek, "Sahaya yabancı madde atılması gibi şeylere asla müsaade etmemeliyiz. Taraftarlarımızdan takımın bir üst lige çıkmamızı istiyorsa itidalli olmalarını rica ediyorum. Sahamızı kapatmakla bizi karşı karşıya bırakmasınlar." şeklinde konuştu.

Toplantıda ayrıca, Yeni Şehir Stadyumu'na pet şişeyle su girişi yasaklanırken tribünlere yeter sayıda su sebili ve plastik bardak konulmasına karar verildi.

Toplantıya Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Faruk Akıncı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Sağlık Müdürü Engin Pehlivan, kulüp yöneticileri, Kafadarlar Taraftar Derneği Başkanı Miraç Koç ve ilgililer katıldı.

Kaynak: AA