Uludağ'da Kayak Kampı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü kayak-snowboard branşının eğitimleri iki farklı kamp seçeneği ile Uludağ’da başlıyor.

23 - 24 Aralık tarihlerinde başlayacak olan 7-15 yaş arası kayakseverlerin kayıt olabileceği sezonluk kamp dönemi 9 hafta sonu sürecek. Sporcular 72 saat kayak-snowboard eğitimi alacak. Ayrıca sporcuların Uludağ’daki konaklamaları, ulaşım, telesiyej, kayak-snowboard malzemeleri ve giysileri Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından karşılanacak. Kontenjan sayısı 20 kişiden oluşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sezonluk kayak-snowboard kampı 17 Mart’ta son bulacak.

Sezonluk Kayak-Snowboard kampına kayıt yaptıramayanlar için başka bir seçenek ise Sömestr Kampı. 7-15 yaş arası kayak severlerin katılabileceği bu kamp ise 3 farklı dönemden oluşuyor. 20-24 Ocak, 24-28 Ocak ve 28 Ocak- 1 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek bu kamp dönemlerinde ise sporcular 16 Saat kayak-snowboard eğitimi alırken, konaklama, ulaşım, telesiyej gibi imkanlardan yararlanabilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün kayak-snowboard kampları hakkında detaylı bilgi almak isteyen aileler, Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’ne gelebilecekleri gibi 0224 234 77 92 numaralı telefonu da arayabilecekler.

Kaynak: İHA