Bayern'in yıldızı David Alaba Derin Futbol'a konuştu

Bayern Münih’in yıldız futbolcusu David Alaba Beyaz Tv’de ekrana gelen Derin Futbol programına telefonla bağlanarak UEFA Şampiyonlar Ligi 2.turunda karşılacakların Beşiktaş maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Bayern'in yıldızı David Alaba Derin Futbol'a konuştu
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu lider olarak bitiren Beşiktaş'ın son 16 turundaki rakibi Alman ekibi Bayern Münih oldu.

Bayern Münih'in yıldız futbolcusu David Alaba Beyaz Tv'de ekrana gelen Derin Futbol programına telefonla bağlanarak UEFA Şampiyonlar Ligi 2.turunda karşılacakların Beşiktaş maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

İşte David Alaba'nın açıklamalarından satır başları;

VODAFONE PARK'IN GÜRÜLTÜSÜNÜ BİLİYORUZ

Beşiktaş'la eşleşmekten dolayı mutluyuz ama Beşiktaş çektiğimiz en kolay kura değildi. Ama bizi İstanbul'da nasıl bir atmosferin beklediğini de çok iyi biliyoruz. Vodafone Park'ın gürültüsünü biliyoruz. Beşiktaş'ın çok gürültü çıkartan bir taraftar kitlesi olduğunu biliyoruz

QUAREASMA'DAN KORKMUYORUM

Babel ve Veli Kavlak ile birlikte oynadım. Eşleşme sonrası onlarla konuştum ve görüşlerimi paylaştım. Quaresma üst düzey bir futbolcu ancak korktuğumu söyleyemem.

BABEL, ADRİANO, QUARESMA...

David Alaba Ertem Şener'in “Beşiktaş'tan hangi futbolcular Bayern Münih'te ilk 11'de oynar?” sorusuna ise “Beşiktaş'ı daha iyi tanımam lazım ama Babel, Adriano, Quaresma gibi futbolcular var.” Sözleriyle yanıt verdi.

RAKİBE FAZLA BAKMAYIZ

Beşiktaş hücumda çok zengin bir oyuncu ama Bayern Münih olarak fazla rakibe bakmayan bir takımız. Kendi takımımıza bakacağız. 

BOŞUNA LİDER OLMADILAR


Beşiktaş'ın bu seneki performansı her şeyi kanıtladı. Boşuna grup lideri olmadılar. Bireysel olarak da çok güçlü oyuncular var.

G.SARAY'IN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERİM

Galatasaray taraftarıyım. Galatasaray'a başarılar diliyorum ve onların şampiyon olmasını istiyorum. Türkiye'de oynama konusunda henüz düşünmedim.