Yeşilgiresun Belediyespor Zorlu Efes Maçına Hazırlanıyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Anadolu Efes maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Sahasında aldığı Banvit yenilgisini unutmak isteyen yeşil-beyazlılar güçlü rakibi Anadolu Efes karşısında galibiyet arayacak. Hazırlıklarını bu doğrultuda gerçekleştiren Yeşilgiresun Belediyespor zorlu deplasmandan istediği sonucu alarak moral bulmayı amaçlıyor.

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Mihailo Uvalin, ligin son üç haftasında aldıkları mağlubiyetlerinin etkisinden kurtulmak için Anadolu Efes maçını kendileri açısından çok büyük bir fırsat olacağını söyledi.



Rakiplerinin gücünü bildiklerini ve saygı duyduklarını aktaran Uvalin “Ancak bizim de bir galibiyete ve ardından da moral bulmaya ihtiyacımız var. Anadolu Efes deplasmanında işimizin kolay olmayacağını biliyoruz. Fakat orada özellikle savunmadaki hatalarımızı asgariye indirerek istediğimiz galibiyeti almayı planlıyoruz. Hafta içerisinde yapacağımız antrenmanlar da dersimize çok iyi çalışarak İstanbul’a galibiyet düşüncesi içerisinde gideceğiz” dedi.

Öte yandan Yeşilgiresun Belediyespor’un yeni transferi Darrell Williams’ın ABD ile yaşanan vize probleminden dolayı ABD’den Fransa’ya geçerek Türkiye’nin Paris Büyükelçiliği’nden vize aldı. Tamamlanan vize işlemlerinin ardından Birleşik Amerikalı, Cuma günü Giresun’a gelerek takımla çalışmaya başlayacağı Pazar günkü Anadolu Efes maçında forma giyeceği öğrenildi.

Kaynak: İHA