Yenişehir Belediyespor'a Moral Ziyareti

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu ile Yenişehir Belediyespor Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir Belediyesporlu futbolcuları ziyaret etti.

Yenişehir'de oynayacakları Gürsuspor maçı öncesi Yenişehir İlçe Stadı'nda antrenman yapan futbolcuları ziyaret eden ve baklava ikram eden Kaymakam Seyitoğlu, futbolcuların elde ettiği başarılardan ötürü tebrik etti.

Yenişehir Belediyespor Başkanı Birol Becerik ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Seyitoğlu, "5 maçta 5 galibiyet ve 15 puan toplamak gerçekten büyük başarı. Hepinizi kutluyorum. Bu yıl hedef şampiyonluk ama asıl hedef seneye BAL liginde. Bu şehre şampiyonluk ve şampiyonluklar hediye edeceğinize inancımız tam. Biz de üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Hepinize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Futbolcu ve teknik heyeti tebrik eden Çelik ise, "Belediyespor başkanımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Sezon öncesi şampiyonluk için kadro kuracaklarını söylemişlerdi, öyle de yaptılar. Biz de elimizden gelen her türlü desteği verdik, vermeye de devam ediyoruz. Sezon sonu gülen taraf Yenişehir olacak." diye konuştu.

Kaynak: AA