SBS İnşaat Kırklarelispor'a Moral Kahvaltısı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden SBS İnşaat Kırklarelispor futbolcularına Fethiyespor karşılaşması öncesi moral kahvaltısı verildi.

Bir kafede gerçekleştirilen etkinliğe, Kulüp Başkanı Volkan Can, Teknik direktör Vehbi Haluk Bulgurlu, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.

Can, burada yaptığı konuşmada, takımın ligde çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Geçen hafta iç sahada oynanan Konya Anadolu Selçukspor karşılaşmasından 3 puan kazandıklarını ifade eden Can, takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğunu belirtti.

Ligde büyük bir ivme yakaladıklarını aktaran Can, Fetihyespor karşılaşmasından da 3 puan kazanmayı hedeflediklerini bildirdi.

Hazırlıkların sona erdiğini belirten Can, şunları söyledi:

''Hafta sonu oynayacağımız Fethiyespor maçını kazanacağımıza çok inanıyoruz. Karşılaşmadan 3 puan kazanarak dönmek istiyoruz. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Moral ve motivasyon açısından da çok iyiyiz. Ligde de iyi bir ivme yakaladık. İnşallah bu ivmeyi devam ettirmek istiyoruz. Her takımın hedefi şampiyonluktur. Lig sonunda bir takım şampiyon olacak. Ama biz büyük konuşmak istemiyoruz. Hedefimiz ilk 5 arasında kalmak. Takımımız şu an da iyi gidiyor. 1968 yılından beri ilk kez sezona çok iyi başladık. Bizim hayalimiz üst lige çıkmaktır. Bu havayı bozmazsak ilk 5 içinden çıkmayız.''

Bulgurlu da, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile ligde 5. sırada bulunduklarını kaydetti.

Lige çok iyi başladıklarını anımsatan Bulgurlu, futbolcuların ligin başından bu yana özverili bir şekilde mücadele ettiğini vurguladı.

Bulgurlu, taraftarlara da verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA