Kemal Kılıç Açıklaması 'Lige Verilen Arayı En İyi Şekilde Değerlendireceğiz'

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, 3 günlük aranın ardından ligin 12.haftasında deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı. Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, “Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi.



Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

Daha sonra 2 gruba ayrılan turuncu-beyazlı futbolcular pas organizasyonları üzerinde çalışma yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde orta ve şut çalışması yapan Adanaspor, yaptığı çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Adanaspor, Samsunspor maçı hazırlıklarını 10 Kasım Cuma günü Çatalan Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Antremanda basın mensuplarına açıklamada bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, “Milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip Samsunspor maçına hazırlanmak istiyoruz. Hedefimiz bu zorlu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak” diye konuştu.

Kaynak: İHA